Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 387
Eurovision stiri: 423

Maia Sandu l-a felicitat pe Maestrul Nicolae Botgros cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani

26 ian. 16:45   Societate
1790 0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj de felicitare în adresa Maestrului Nicolae Botgros, după ce ieri, a fost alături de artist la evenimentul prin care și-a sărbătorit împlinirea vîrstei de 70 de ani.

„Maestrul, o legendă vie a țării noastre, este un adevărat artist al poporului în toată puterea cuvîntului. Sub arcușul lui Nicolae Botgros, muzica noastră populară a căpătat o adevărată virtuozitate academică și a răsunat în toată splendoarea pe scene importante ale lumii”, a subliniat Maia Sandu.

Șefa statului a mai spus că, talentul lui Nicolae Botgros încurajează și înalță și este de admirat generozitatea de care a dat dovadă Maestrul, de-a lungul anilor, muncind cu orchestra „Lăutarii” - de a descoperi, de a pune în valoare și de a da aripi noilor talente. De a oferi un standard, un exemplu de dăruire totală scenei atîtor generații de artiști.


„Maestre, sînteți admirat în fiecare casă din țara noastră. Sunteți apreciat și mult peste hotarele Republicii Moldova. Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru țara noastră. Să ne trăiți mulți ani înainte, dragă Maestre Nicolae Botgros!”, a spus Președinta Maia Sandu în mesajul său de felicitare în adresa artistului poporului

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?