Criza energetică stiri: 1753
Cutremure stiri: 298
Eurovision stiri: 417

Maia Sandu, despre organizatorii de proteste: ”Cui slujesc acești oameni?”

11 oct. 2022,, 10:19   Societate
2515 0

Maia Sandu a venit cu un mesaj tranșant la adresa celor care organizează proteste la Chișinău și a celor care își doresc destabilizarea în țara noastră.

”Încercările de a ne dezbina, de a destabiliza situația în țară sînt tot mai frecvente, e datoria noastră de cetățeni, de patrioți ai acestui neam să nu ne lăsăm manipulați și provocați, să nu ne lăsăm folosiți de cei care doresc război și haos. Oamenii care justifică uciderea ucrainenilor la ei acasă sînt periculoși pentru societatea noastră. Cui slujesc acești oameni? Cu siguranță nu Republicii Moldova! Nu vom permite destabilizarea situației din țară, nu vom permite dezbinarea societății, promovarea urii. Gruparea pentru hoție și război, care se teme de pușcărie, este gata să dea foc la țară pentru a-și salva pielea. Ei încearcă să folosească situația dificilă în care se află țara acum pentru a o destabiliza și a crea haos”, a declarat Maia Sandu.

Totodată, șefa statului a menționat că oricine va încerca să destabilizeze situația în țară va fi pedepsit.

”Le spun clar, nu vă faceți iluzii, nu irosiți banii profesorilor, medicilor, pensionarilor pe care i-ați furat și acum îi ardeți în proteste, mai mult trădarea de patrie va fi sancționată dur. Război, justiția trebuie să își facă treaba. Oamenii așteptă de la noi pace, stabilitate și ordine, noi le vom asigura pace stabilitate și ordine” a mai spus președinta.

Maia Sandu a cerut oamenilor să nu judece pe cei care în schimbul unei remunerări financiare vin la proteste.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий