COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mai mulți șoferi de microbuze, amendați

Mai mulți șoferi de microbuze, amendați

Transportul public este unul dintre punctele cu risc sporit de infectare cu COVID-19. Astfel, timp de 2 zile, ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP, împreună cu inspectorii Agenției Naționale de Transport Auto, au verificat peste 600 de unități de transport, 10 gări auto și 12 operatori de rute interurbane.

În cadrul verificărilor efectuate, au fost constatate mai multe cazuri de abatere de la recomandările Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică și anume, în zona Nord - 8 cazuri, în zona Sud și Centru - cîte 6 cazuri.

Toți au fost informați despre măsurile de sănătate publică pe care trebuie să le respecte cu strictețe, dacă autovehiculele sînt dotate cu dezinfectant și dacă conducătorii auto și pasagerii poartă mască, dar și siguranța în care sînt transportați pasagerii.

Cetățenii care nu se vor conforma și nu vor ține cont de măsurile de convingere ale autorităților, le va fi aplicată metoda de constrîngere și aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load