Mai mulți profesori au fost premiați la Conferința Națională eTwinning

8 feb. 00:30   Societate
2167 0

36 de cadre didactice au fost premiate la Conferința Națională eTwinning cu genericul „eTwinning, educație de calitate pentru un viitor durabil, incluziv și fericit”, transmite Moldpres.

Cîștigătorii au fost selectați în urma unui concurs care a avut printre obiective promovarea metodelor inovative de predare prin intermediul platformelor educaționale online, crearea unui cadru de învățare în vederea dezvoltării competențelor digitale și motivarea cadrelor didactice pentru autoformare şi formare continuă prin participarea în proiectele eTwinning.

Totodată, în cadrul conferinței au fost premiați cîștigătorii concursurilor naționale „Fii Ambasador eTwinning - 2022” și „Proiecte eTwinning. Inovație și Colaborare” desfășurate pe parcursul anului 2022.

Astfel, titlul de „Ambasador eTwinning” i-a fost conferit Anei Ceban, învățătoare de clasele primare la Liceul Teoretic „Mihai Marinciuc” din Chișinău.

Cadrele didactice premiante au prezentat la Conferință proiectele implementate în colaborare cu alte instituții din diferite țări, membre ale proiectului eTwinning.


Ediția din acest an a Conferinței Naționale eTwinning s-a desfășurat în format hibrid, cu participarea a peste 200 de persoane.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul financiar acordat de Ministerul Educației și Cercetării (MEC) al Republicii Moldova și Comisia Europeană.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?