Mai mulți locuitori ai Capitalei, speriați de groază. Ce s-a întîmplat

Mai mulți locuitori ai Capitalei, speriați de groază. Ce s-a întîmplat

Locuitorii unui bloc din sectorul Botanica al capitalei au tras astăzi o sperietură zdravănă. Aceștia spun că au auzit o un zgomot pe la amiază, iar cînd au ieșit să vadă ce s-a întîmplat au văzut că a căzut o bucată de beton din clădire. 


Blocul de locuințe se află pe bulevardul Decebal 64/1, la intersecție cu strada Trandafirilor.


„La un moment dat am auzit o bubuitură. Am sunat la 112, dar ni s-a spus să ne adresăm la autoritățile municipale”, a spus pentru TV8 un martor ocular, care a vrut să-și păstreze anonimatul.


Bărbatul spune că, din fericire, nimeni nu a avut de suferit, însă întîmplarea se putea transforma într-o tragedie, or, bucata de beton a căzut chiar lîngă o trecătoare, care, spune el, s-a speriat.


Responsabilii Preturii sectorului Botanica spun că au fost anunțați despre incident: „A căzut o bucată de tencuială, nu de beton. Băieții de la Secția locativ-comunală s-au îndreptat acolo să vadă care e situația, ce bucată a căzut, de unde, de la ce etaj ș.a.m.d”, ne-a comunicat Boris Prepelița, vicepretorul sectorului Botanica. Acesta ne-a spus că nu cunoaște mai multe informații și să revenim mai tîrziu cînd situația se va examina la fața locului de către angajații Preturii.


Blocul se află în gestiunea Întreprinderii Municipale nr. 2.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load