COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2959
Puterea stiri: 6923
Coronavirus stiri: 7690

Mai mulți florari amenință cu proteste

21 sep. 11:30   Societate
973 0

Scandal la o florărie din capitală. Deși anterior au primit permisiunea de a activa pînă la desfășurarea licitației de amplasare a gheretelor, astăzi agenții economici au fost avertizați să plece pînă vineri, deoarece construcțiile în care ei își desfășoară activitatea urmează să fie demolate, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

Asta din motiv că licitația cu adresa florăriei s-ar fi desfășurat încă acum o lună, iar agenții economici nu ar fi participat.

Echipa TV8 a verificat datele la care a făcut referire pretura Botanica, însă, în ziua indicată de responsabilul de aici, adresa pe care se află florăriile nu apare în lista locațiilor puse sub ciocan.

Vînzătorii care acum sînt obligați să-și sisteze activitatea spun că florăria este unica sursă de venit pentru ei și că nu au un alt loc de muncă.

Pentru echipa TV8, reprezentantul preturii a declarat că termenul a expirat și că licitația la care urmau să participe agenții economici de aici deja a fost desfășurată.0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Ce veți face dacă tariful pentru încălzirea cu gaze va fi extrem de ridicat?
🔽🔽