Mai mulți angajați, acuzați că ar fi furat un kilometru de cale ferată la Ocnița

Mai mulți angajați, acuzați că ar fi furat un kilometru de cale ferată la Ocnița

Angajații unei firme din Chișinău sînt acuzați că ar fi furat peste un kilometru de cale ferată și 6 macazuri cu șine de pe teritoriul fostei fabrici de zahăr din orașul Frunza, din raionul Ocnița.


Duminică, 27 mai, reprezentanții CFM au sesizat poliția din Ocnița despre acest fapt. Deocamdată, nimeni nu a fost reținut.


Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Ocnița, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că reprezentanții CFM au sesizat poliția că, în perioada de 22-25 octombrie, angajații unei firme cu sediul la Chișinău ar fi furat 1090 de metri de linie de cale ferată și șase macazuri cu șine.


„Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală în temeiul art. 274 al Codului Penal pentru a stabilit toate circumstanțele. Astfel, în urma rezultatelor obținute pe caz, organul de urmărire penală, va lua o decizie în conformitate cu legislația în vigoare”, ne-a spus Talpă.


Reprezentantul poliției din Ocnița nu ne-a putut oferi mai multe detalii despre acest caz, dar a menționat că pînă la această oră nu a fost stabilită nicio persoană care ar fi fost implicată.


Este de menționat că furtul celor 1090 de metri de cale ferată și șase macazuri au adus CFM un prejudiciu estimat la 400 000 de lei.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load