Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1107

Mai multe sectoare de drum, afectate de ploile abundente

10 aug. 13:27   Societate
1064 0

Ploile violente din ultimele zile au creat dificultăți și pentru circulația transportului pe drumurile publice naționale.

Administrația de Stat a Drumurilor anunță că partea carosabilă, acostamentul, șanțurile de evacuare a apelor au fost înnămolite, pe mai multe drumuri naționale. Totodată, vîntul puternic a doborît mai mulți arbori.

Astfel, în rezultatul precipitațiilor au fost afectate următoarele sectoare de drum:

- Sectorul Chișinău: M1 Frontiera cu Romînia-Leușeni-Chișinău-Dubăsari-frontiera cu Ucraina, km 94+800, a fost înnămolită partea carosabilă și acostamentul, km 99+000-km 103+000 au fost doborîți 4 arbori.

- R4 R6-Goian-Criuleni-M1, km 1+600, a fost doborît 1 arbore.


- Sectorul Ialoveni: G110 Gîsca-Zolotievca-Pervomaisc-Gangura-Răzeni-M3, km 45+500-km 48+700, cca 3,2 km a fost deteriorată parțial partea carosabilă din pietriș.

În procesul de curățire și deblocare a drumurilor publice naționale au fost antrenate 5 utilaje speciale și implicați 10 muncitori rutieri.

Conducerea Administrației de Stat a Drumurilor, a dispus unităților teritoriale SA ,,Drumuri” să execute lucrări de curățire a drumurilor, podețelor și a șanțurilor, cît și de evacuare a crengilor de pe acostamentele și părțile carosabile ale sectoarelor de drum afectate.

De asemenea, a fost dispusă evaluarea pagubelor cauzate de ploi.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав