X 
Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

Mai multe curse, reținute la Chișinău, iar o aeronavă – redirecționată spre Iași

11 oct. 2022,, 12:12   Societate
2220 0

Mai multe curse operate de pe și spre Aeroportul internațional Chișinău se rețin. Noaptea, o aeronavă a fost întoarsă spre Iași.

Motivul deciziei și întîrzierilor nu a fost anunțat deocamdată de către companiile aeriene. Rodica Rusu, purtătoarea de cuvînt a Aeroportul Internațional Chișinău, a comunicat că situațiile nu au legătură cu incidentele de luni, cînd trei rachete au survolat spațiul aerian al Moldovei, scrie Noi.md cu referire la realitatea.md.

Pe parcursul nopții, au decolat cu întîrziere avioanele FlyhOne spre Paris și Erevan, avionul Turkish Airlines spre Istanbul și avionul WizzAir spre Bruxelles. Conform actualizărilor tabelului online a Aeroportului, ruta WizzAir spre Barcelona va decola la 12:20 în loc de 10:05, aeronava FlyOne pleacă spre Londra la 13:10 în loc de 12:30, iar echipajele Air Moldova care pleacă spre Antalya și Istanbul se ridică de la sol cu aproximativ întîrzieri de 30 de minute și o oră.


Avionul WizzAir urma să ajungă de la Bologna la Chișinău la 00:25. Acesta a fost redirecționat spre Iași. Avioanele care vin de la Barcelona, Istanbul și Londra vor ajunge cu întîrzieri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий