AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 892
Criza energetică stiri: 724
Preşedintele stiri: 3203

Magistrații au dispus eliberarea provizorie a lui Igor Popa

30 dec. 2021,, 12:32   Societate
1819 1

Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au dispus, la 28 decembrie, prelungirea cu 30 de zile a măsurii preventive – liberarea provizorie sub control judiciar în privința șefului Oficiului Ciocana al Procuraturii Chișinău, Igor Popa.

Procurora Mariana Cherpec responsabilă de comunicare cu mass-media din cadrul Procuraturii Generale, ne-a comunicat că procurorii anticorupție vor contesta încheierea instanței de fond la Curtea de Apel Chișinău, transmite Zdg.md.

„Procurorii anticorupție nu sînt de acord cu soluția judecătorului de instrucție și o vor contesta cu recurs la Curtea de Apel Chisinau, insistînd asupra plasării în arest la domiciliu a persoanei vizate”, a declarat procurora.

Igor Popa, șeful Oficiului Ciocana al Procuraturii Chișinău, cercetat pentru îmbogățire ilicită, a fost suspendat din funcția de procuror la solicitarea procurorului general interimar Dumitru Robu.

O hotărîre în acest sens a fost aprobată marți, 28 decembrie, de către membrii Consiliului Superior al Procurorilor (CSP).

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав