Incendii stiri: 688
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3740

Lumea prin ochii copiilor: În Moldova a avut loc Festivalul de film pentru copii "Intră în lumea creației"

6 iun. 05:45   Societate
2734 0

Uniunea Teatrală a copiilor din Moldova ”Globus” și-a sărbătorit cea de-a 35-a aniversare cu cel de-al 9-lea Festival de Film pentru copii. Pe 4 iunie, tinerii actori, învățătorii, părinții și prietenii lor, s-au adunat pentru a viziona un film, rezumînd succesele lor creative.

Valentina Rojkovskaia, conducătoarea Uniunii Teatrale, a declarat pentru Noi.md despre faptul că lucrul cu copiii este o muncă asiduă a multor pedagogi ai Globus, care nu numai că au ajutat la descoperirea talentelor copiilor, dar au creat și păstrat spiritul creativității în studio: "Ceea ce am făcut a fost cercetarea noastră.

Cînd ești copleșit, vrei să le spui și altora, să împărtășești cele mai bune practici și să faci schimb de idei interesante. Acum toată lumea are un telefon și putem filma mini-reportaje, filme. Desfășurăm ateliere și sîntem deschiși să povestim despre experiența noastră, care tehnici sînt mai potrivite pentru copii la crearea filmelor. Deoarece acesta totuși nu este un film pentru adulți. Dar nouă ne reușește. La Festivalul de Film am prezentat lucrările noastre de film, creația tinerilor, am povestit despre cele mai interesante, frumoase și uneori amuzante evenimente din istoria dezvoltării noastre, unde personajele principale au fost copiii noștri.


8
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?