TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

„Lucrează bine, pînă cînd”: Părerile moldovenilor despre guvernul Chicu

De mai bine de un an, Ion Chicu se află în fruntea Guvernului R. Moldova. Majoritatea modlovenilor spun că sînt mulțumiți de activitatea acestuia, puțini fiind care spun că și-ar dori și mai multe schimbări.

Ce anume cred oamenii de rînd despre realizările actalului guvern, într-un an afectat de pandemie, dar și de o mare criză economică, am vrut să aflăm, ieșind direct în stradă.

„Lucrează bine, pînă cînd. Așteptări concrete nu avem, doar să avem vremuri și mai bune. Deocamdată, nicio schimbare nu se simte, stăm pe loc”, a declarat o intervievată.

„Nu știu dacă se descurca altcineva mai bine, mai ales în aceste condiții de pandemie și cu economia pe care o avem”, a spus o femeie.

„O părere foarte bună. Se simt deja schimbările, chiar și în oraș totul arată bine. El este un economist bun, mie îmi place”, a opinat un trecător.


„Superb. Cel mai bun prim-ministru din toată istoria țării”, a menționat un locuitor al capitalei.

Am întîlnit și moldoveni care au criticat activitatea premierului, însă fără a spune de ce anume Ion Chicu nu merită să fie în fruntea Guvernului.

La 14 noiembrie 2019, Ion Chicu a fost învestit în funcția de prim-ministru al R. Moldova cu voturile a 62 de deputați PSRM și PDM.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load