COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Lucrările jurnaliștilor de televiziune din Moldova participă la un festival internațional (VIDEO)

Lucrările jurnaliștilor de televiziune din Moldova participă la concursul de creație a emisiunilor de televiziune și filme ale celei de-a X-a ediții a Festivalului Internațional de televiziune a emisiunilor și filmelor militar-patriotice "Focul Veșnic", dedicat aniversării a 75 de ani de le victoria trupelor sovietice în Marele război pentru apărarea patriei, care are loc la Volgograd în perioada 4-30 septembrie 2020, în format online, transmite Noi.md.

După cum a menționat jurnalista TV și prezentatoarea Elena Levițcaia-Pahomova de la postul de televiziune NTV-Moldova, în special, la acest concurs ea a prezentat filmul "Operațiunea Iași-Chișinău. Istoria Moldovei", precum și un reportaj despre detașamentul de gherilă "Jurnalistul". În general, la concurs în cadrul Festivalului "Focul veșnic" au fost trimise peste 200 de lucrări.

În legătură cu situația epidemiologică din Rusia și în străinătate, principalele ceremonii vor avea loc în format online. Fondatorii festivalului sînt întreprinderea unitară federală de Stat "Compania de televiziune și radiodifuziune de stat" din Rusia și administrația regiunii Volgograd.


Organizatorul festivalului este o filială a întreprinderii unitare federale de Stat "Compania de televiziune și radiodifuziune de stat" din Rusia Compania de televiziune și radiodifuziune de stat "Volgograd-TRV".

Participanții la festival sînt radiodifuzorii publici și regionali de stat și privați ai Federației Ruse, țările din vecinătate și din cele îndepărtate, autori individuali și studiouri creative.


Programul festivalului include: un concurs creativ de programe TV și filme. Nominalizările festivalului: Cel mai bun film documentar; Cea mai bună emisiune TV; Cel mai bun eseu TV; Cel mai bun reportaj informațional; Cel mai bun interviu; Cea mai bună lucrare de regizor; Cea mai bună lucrare de operator; Aranjament/Design; Cel mai bun aranjament muzical; Proiect special.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load