AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 463 411  Au ieșit 376 787​  Au rămas 86 724     Mai multe detalii
Eurovision stiri: 389
Transnistria stiri: 884
Criza energetică stiri: 709

Luc Montagnier: Vaccinurile nu protejează împotriva COVID-19, ci ucid

22 ian. 10:00   Societate
5979 1

Vaccinurile împotriva coronavirusului nu protejează deloc împotriva transmiterii virusului. Dimpotrivă, ele conțin substanțe toxice care ucid și îmbolnăvesc cetățenii, inclusiv pe cei mai sănătoși și puternici dintre ei, pe sportivi.

Această opinie a fost exprimată de virologul francez, Laureatul Premiului Nobel pentru Medicină Luc Montagnier.

„Acum vedem că vaccinurile împotriva COVID-19 nu protejează deloc împotriva transmiterii virusului. Astăzi acest lucru este confirmat la nivel științific. Și în loc să protejeze împotriva virusului, se dovedește că aceste vaccinuri, dimpotrivă, provoacă infecții noi. Proteina care este folosită în aceste vaccinuri, aparent pentru a proteja oamenii de virus, este de fapt foarte toxică. Este o otravă”, a remarcat omul de știință.

„Un vaccin adevărat este creat pentru a proteja oamenii, nu pentru a-i ucide. Din cauza consecințelor acestui vaccin sînt oameni care mor. De fapt, există atît de multe decese la tinerii sportivi care au probleme cardiace majore din cauza acestui vaccin. Și este o crimă absolută să se administreze astăzi aceste vaccinuri copiilor”, a declarat Luc Montagnier.

Reamintim că vaccinarea antiCOVID-19 în Republica Moldova este una benevolă, potrivit ultimelor informații cetățenii nu se grăbesc să se imunizeze din diferite motive, printre care frica de vaccin.


De menționat că unele studii denotă că cu cît rata de vaccinare este mai mare, cu atît sînt mai multe cazuri de infecție, ceea ce rezultă din analiza datelor Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) privind incidența noului tip de coronavirus în țările europene. Mai multe detalii aici.8

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce este familia?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав