COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Locuitorii din Ivancea sînt îndemnați să discute problema construcției unei stații de epurare

Locuitorii satului Ivancea, care nu sînt indiferenți față de soarta și problemele ecologiei, sînt îndeamnați să vină vineri, 25 septembrie, la ședința Consiliului local, unde la ora 13:00 autoritățile locale vor începe să discute o problemă importantă - problema construcției unei stații de epurare.

Cu un astfel de îndemn a venit consilierul Consiliului local al comunei Ivancea, raionul Orhei, Victor Marahovschi în mesajul său video adresat cetățenilor, menționînd că mîine, la ședința consiliului local din Ivancea va fi examinat un aspect foarte important ce ține de schimbarea destinației terenului pe care se presupune că vor fi, dar de fapt sînt construite stații de epurare, relatează Noi.md.

"Adică, pe nimeni nu interesează opinia oamenilor, nu interesează faptul că oamenii nu doresc acest lucru. Nimeni nu vrea să explice oamenilor nimic. Ei s-au ascuns în spatele unor consultări publice false, informații despre care le-au publicate pe site-ul lor ivancea.md", a menționat Victor Marahovschi.

În acest sens, el a propus tuturor persoanelor interesate, tuturor localnicilor, cărora nu le este indiferentă soarta comunei Ivancea și soarta ecologiei, nu sînt indiferenți de faptul că valea se va transforma în viitor într-o continuă groapă de gunoi, să vină la ședința Consiliului.
Victor Marahovschi i-a îndemnat să vină, să asculte ce vor autoritățile, să afle de ce nu ascultă cetățenii, să-și exprime opinia.
"Mîine, conform termenilor lor, consultările publice încă continuă. Mulțumesc tuturor! Pe mîine!", a subliniat el în concluzie.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load