COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7837
Criza energetică stiri: 514

Locuitorii din Cahul îngheață în apartamente

23 noi. 2019,, 15:45   Societate
4814 0

Raionul Cahul a rămas fără gaz natural. O locuitoare a anunțat de ieri nu pot pregăti mîncarea la aragaz și îngheață de frig în propriile apartamente.

„În apartamente este frig, noi înghețăm. Mîncare să faci nu poți. Noi deja nu mai știm la cine să ne adresăm după ajutor”, a declarat pentru TV8 o locuitoare.

Femeia povestește că nici măcar nu au fost anunțați că urmează să fie deconectat gazul. Astfel, mai mulți locuitori din Cahul au mers ieri la filiala „Cahul Gaz” pentru a le cere socoteală celor responsabili.

„Ei ne-au spus că: „Dumneavoastră nu ați închis robinetele, de asta noi nu putem să vă dăm gaz. Ulterior, acesta și-a schimbat opinia și ne-a spus că gazul a fost deconectat pe motiv că s-ar fi defectat”, a spus femeia.

„- Acum ce pot să vă spun, scrieți plîngere. O să transmitem la șef și o să examineze problema dumnevoastră. – Dar azi ce să facem? – Așteptați, ce puteți să faceți. – Cum să stai și să aștepți cînd în apartament este frig? – Eu înțeleg, și eu în apartament stau”, a spus una din angajații „Cahul Gaz”.


Într-un final, angajații i-ar fi asigurat pe locatari că problema va fi soluționată pe astă-noapte.

„De la început au spus că acum nu poate să repare. După, ne-au spus că vor repara și vor da la noapte gazul, însă nu a fost să fie. Astăzi noi în continuare sîntem fără gaz”, a precizat femeia.

„Cînd vor deconectează gazul, cînd vor dau. Cum a fost noaptea aceasta, nici nu vă imaginați, noi am înghețat în apartamente” a mai spus indignată femeia.

Reprezentanții Primăriei din Cahul nu au comentat deocamdată acest caz.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X