Criza energetică stiri: 774
Preşedintele stiri: 3231
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

Litvinenco, despre revenirea lui Clima la șefia Curții de Apel Chișinău.

1 ian. 10:13   Societate
2356

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, vine cu o reacție, după ce Judecătoria Chișinău a decis d să-l repună pe Vladislav Clima în funcția de președinte al Curții de Apel Chișinău.

„Clanurile mafiote din domeniul justiției se fac a nu înţelege un lucru elementar: timpul lor a expirat, iar modul în care banul şi traficul de influenţă făceau dreptate a trecut. Lucrurile sînt ireversibile. Evident, se mai încearcă diverse acrobații juridice, inclusiv înainte de Revelion, cînd lumea este ocupată cu alte lucruri. Dar totul va fi în zadar, fiindcă cetățenii Republicii Moldova vor eliminarea clanurilor corupte şi un sistem de justiție unde în prim-plan este pus interesul public. Iar noi vom îndeplini ceea ce am promis oamenilor. Pentru că aşa este corect”, a scris Litvinenco pe o pagină de socializare.

Amintim că astăzi, 31 decembrie, magistrații Judecătoriei Chișinău au anulat decretul Maiei Sandu prin care Vladislav Clima a fost demis din funcție.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав