X 

Lista celor mai bine plătite posturi vacante din Moldova

19 mar. 15:30   Societate
3705 0

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a prezentat topul celor mai bine plătite locuri vacante înregistrate în baza de date a agenției.

Potrivit ANOFM, conform ofertelor agenților economici, cel mai plătit loc de muncă este pentru poziţia de programator și dezvoltator software la două companii din capitală - pînă la 40 mii de lei (circa 2 mii de euro). Salarii de pînă la 30 mii de lei oferă companiile din municipiul Chişinău pentru funcția de contabil, în orașul Floreşti pentru postul de conducător auto, iar în orașul Ialoveni pentru postul de motorist.

Totodată, remunerări salariale de pînă la 25 mii de lei oferă companiile din Chişinău pentru funcțiile de consultant în tehnologia informației și comunicațiilor, reprezentant tehnico-comercial şi dulgher. La fel, companiile din capitală propun mai multe locuri de muncă vacante în domeniul industriei pentru postul de sudor cu arc electric de argon. Remunerarea salarială este de pînă la 20 mii de lei.

La fel, companiile din Chişinău oferă locuri de muncă vacante pentru poziţiile de operatori telefonici cu o remunerare salarială de pînă la 15 mii de lei. Locuri de muncă vacante sînt oferite de către Parcul de Troleibuze nr. 3 din capitală pentru postul de conducător. Remunerarea salarială oferită de angajator este de 12 000 – 13 900 mii de lei. La fel, o companie din municipiul Ungheni oferă locuri de muncă vacante pentru postul de cusătoreasă, salariul oferit este de pînă la 12 mii de lei.

Locurile de muncă disponibile pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Pentru informații suplimentare despre posturile vacante, persoanele se pot adresa la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni) sau pot suna la Centrul de Apel al ANOFM - 0 8000 1000 sau (+37322) 838 414 - apel din străinătate.

3
0
2
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?