X 
Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 387
Eurovision stiri: 423

Lilu a mers la cules levănțică din „Vio-Parc Varnița” (VIDEO) ©

30 iun. 2020,, 05:00   Societate
4379 0

Renumita prezentatoare de televiziune, Lilu, a mers în aceste zile la Vio-Parc de unde a cules levănțică din care va fi fabricată Apa Micelara Florala marca Cosmeplant de la „Viorica Cosmetic”.

Jurnalista a rămas încîntată de peisajele văzute acolo și spune că s-a simțit ca în copilărie. Aceasta se bucură că pe terenurile, aflate în paragină cîndva, astăzi cresc flori de o frumusețe rară.

„Mă bucur să ajung în Vio-Parc. Pe aceste 130 de hectare de pămînt, care stăteau în paragină, cu ajutorul permaculturii se cresc plante, arbuști și de aici se extrag toate ingredientele necesare pentru fabricarea produselor cosmetice made in Moldova. Mă bucur că ajungem să-i susținem pe ai noștri, susținem localnicii de aici care au unde să muncească, susținem industria autohtonă și în același timp avem și noi produse locale. Trebuie să învățăm să cumpărăm de la ai noștri, pentru că banii ăștia tot în economia țării rămîn”, declară Lilu.

Lavanda culeasă de vedeta de televiziune va fi folosită în produsul Apa Micelara Florala marca Cosmeplant de la Viorica, dar o bună parte va merge direct în casa jurnalistei, care știe deja cum să o folosească.

„Astăzi, am cules levănțică și așa mi-am amintit de copilărie, cînd culegeam romaniță sau flori de tei pentru ceai. Am luat pentru mine acasă, să fac ceai, să fac pliculețe pe care le voi pune în dormitor ca să dorm mai bine și în haine să pun ca să fugă moliile. Dar, de fapt, din levănțica culeasă astăzi, va fi făcut un extract care va fi folosit ulterior la crearea apei micelare din gama Cosmeplant. Sper ca în cîteva săptămîni să apară produsul și pe rafturile magazinelor”, a adăugat Lilu.

Pînă apare Apa Micelara Florala din levănțica culeasă de Lilu, în magazinele Viorica Cosmetic puteți găsi o gamă largă de produse îndrăgite deja de multă lume, aflată chiar și peste hotare.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?