COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Lanuri de cînepă, descoperite de polițiștii de frontieră

Lanuri de cînepă, descoperite de polițiștii de frontieră

În ultimele 24 de ore, au fost găsite trei loturi de teren pe care creșteau plante asemănătoare cînepei.

Polițiștii de frontieră în colaborare cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Taraclia au acționat conform unei informații operative în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Basarabeasca, unde pe o întindere de 150 metri s-au depistat mai multe tufe de cînepă. Plantele creșteau pe marginea unui lan de grîu, ce aparținea unui locuitor al satului Tvardița. La fața locului s-a constatat că lotul de cînepă nu era plantat special și îngrijit, fapt ce s-a luat decizia de nimicire, prin ardere.

Un alt lan de cînepă, care creștea pe o suprafață de 0,5 hectare, a fost descoperit pe direcția localităților Leova-Bumbăta. Identificarea terenului cu cînepă a fost posibilă în urma unei cooperări dintre angajații Sectorului Poliției de Frontieră Leova și cei din Inspectoratul de Poliție Leova. Plantele au fost smulse și arse, totodată terenul a fost prelucrat cu pesticide pentru a exclude o eventuală creștere.


Un alt teren neprelucrat, plante asemănătoare cu canabis. Un număr de 1250 fire de cînepă au fost smulse și arse la fața locului. În continuare, polițiștii de frontieră cercetează cazul în vederea elucidării circumstanțelor.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load