TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Lacrimi și durere: Tînăra ucisă de propriul iubit, petrecută pe ultimul drum

Lacrimi și durere în satul minorei ucise într-un apartament din Capitală. Oamenii sînt îngroziți de cele întîmplate, iar mama fiicei ucise care abia a ajuns în Italia pentru a asigura copiilor săi un trai mai bun și o viață mai frumoasă, astăzi, a pornit spre Moldova, pentru a-și vedea ultima dată copila.

Și tatăl fetei este șocat de cele întîmplate și nu își poate explica de ce a iubitul Andreei a recurs la acest gest. Acesta a povestit printre lacrimi că nici acum nu îi vine să creadă că fata lui nu mai este, scrie publika.md.

Poliţia l-a anunţat despre tragedie la o zi după ce fiica mai mare i-a spus că sora ei dispăruse. La morgă a recunoscut-o după o arsură pe piele pe care o avea din copilărie.

Mama criminualului la fel ştia despre relaţia lor, însă nu a văzut-o vreodată pe fată, doar pe fotografii, şi cu lacrimi în ochi regretă cele întîmplate.

Oamenii din satul de baştină al băiatului povestesc de bine despre el, şi despre părinţii lui.

Corpul neînsuflețit al fetei a zăcut cîteva zile în apartamentul pe care îl închiria băiatul, în cartierul Telecentru din capitală. Chiar şi pereţii din holul blocului erau de sînge. La audieri, iubitul fetei, în vîrstă de 18 ani, a recunoscut că a înjunghiat-o, după ce s-au certat din cauza geloziei. Potrivit procurorului Marcel Şaban, fata de 16 ani a fost omorîtă vineri, dintr-odată cu cuţitul.

Dacă judecata îl va declara vinovat, tînărul riscă să-şi petreacă tot restul vieţii în închisoare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load