X 
Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

La sudul Moldovei au fost premiați cîștigătorii olimpiadelor

27 mai. 2022,, 15:30   Societate
2613 0

Cîștigătorii olimpiadelor școlare și profesorii acestora au fost premiați în sudul Moldovei.

Bașcanul UAT Găgăuzia Irina Vlah i-a salutat pe campioni și le-a exprimat recunoștința pentru că sînt atît de talentați, deștepți, educați și aduc motive frumoase de mîndrie și bucurie, care sînt deosebit de valoroase în această perioadă foarte grea.

„Victoriile voastre ne aduc o doză mare de optimism, care întărește încrederea în forțele și posibilitățile noastre de a dezvolta Autonomia. Anume de asta vă numesc campioni - și cred, că în viitor veți continua aceste tradiții frumoase de a fi cei mai buni în meseria pe care o veți alege. De asemenea, mulțumesc Învățătorilor și părinților campionilor noștri. Fără dedicația Dvs, fără răbdarea Dvs, fără încrederea Dvs aceste victorii nu ar fi fost posibile. Sînteți constructorii adevărați ai viitorului Găgăuziei și a țării noastre, Republica Moldova”, a spus Irina Vlah.

Ea și-a exprimat încrederea că acești tineri vor fi văzuți în curînd ca șefi de departamente ai Comitetului Executiv al Găgăuziei și bașcani, ca deputați ai Adunării Naționale și ai Parlamentului Moldovei, ca miniștri ai Guvernului Republicii Moldova sau șefi ai marilor companii și în calitate de președinte al Republicii Moldova.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий