TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

La Soroca va avea loc Festivalul Educației

La Soroca va avea loc Festivalul Educației

În premieră, în raionul Soroca va avea loc Festivalul Educației. Evenimentul este organizat de Consiliul Raional Soroca, Direcția Învățămînt, în parteneriat cu Centru Educațional ProDidactica.


Scopul festivalului este trecerea în revistă a celor mai bune practici educaționale din anul precedent de învățămînt; dezbaterea problemelor educației împreună cu elevii, părinții și pedagogii.


Programul evenimentului include ateliere de lucru, mese rotunde, master-class-uri, expoziții, precum și multe alte oportunități de a dezbate cele mai interesante și provocatoare probleme din educație.


În calitate de speakeri sînt invitați specialiști în domeniul educației, care vor oferi informații și răspunsuri la întrebările de interes major.


Părinții, elevii și pedagogii din raionul Soroca sînt încurajați să se înscrie la eveniment. Înregistrarea la ateliere se poate face online, începînd cu data de 12 august. Formularul de înscriere îl găsiți AICI.


Festivalul Educației va avea loc în data de 24 august, ora 10.00, în tabăra de odihnă ”La Dumbravă” din comuna Volovița.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load