La Soroca au început lucrările de reparaţie a străzilor

La Soroca au început lucrările de reparaţie a străzilor

La Soroca s-a dat startul lucrărilor de reparaţie a străzilor. Mai multe porţiuni de drum urmează a fi renovate în totalitate, iar unele - doar plombate sau acoperite cu prundiş.

Pentru lucrările de reparaţie Primăria municipiului Soroca va cheltui peste patru milioane de lei, relatează Moldova 1.

Toate porţiunile de drum care vor intra în reparaţie au fost incluse în listă încă anul trecut. Strada Renaşterii se numără printre acestea. Este o porţiune de drum rău famată printre şoferii din Soroca, din cauza gropilor. Circulația pe acest drum era practic imposibilă pe orice anotimp, iar pentru reparaţia mașinilor conducătorii auto erau nevoiți să scoată adeseori mii de lei din buzunare. Vestea că strada va fi reparată i-a bucurat enorm.

Lucrări de reparaţie au început şi pe strada Dimitrie Cantemir din regiunea Soroca Nouă. „După cum vedeţi, în prezent se evacuează toată murdăria ce s-a acumulat. Ulterior o să punem un strat de finisare, după care toată porţiunea de drum va fi asfaltată”, a menționat șeful Secției amenajare și înverzire Soroca, Alexei Patrașcu.

Tot în acest an urmează să fie reparată capital şi strada Grigore Vieru. „În total vom avea cîteva zeci de kilometri de drum variantă albă. Săptămîna aceasta deja am adus materialele şi de săptămîna viitoare începem reparaţia, iluminarea stradală, la mai multe străzi din oraşul Soroca”, a declarat primarul orașului Soroca, Victor Său.

Primăria municipiului Soroca a alocat, din bugetul pentru 2018, patru milioane 30 mii de lei pentru reparaţia drumurilor.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load