Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

La punctele de trecere a frontierei din Ucraina în Moldova nu există cozi

14 apr. 10:30   Societate
1740

La punctul de trecere a frontierei din Ucraina în Moldova nu se mai formează cozi.

Despre acest lucru a anunțat Departamentul Regional de Vest al Serviciului Frontierei de Stat a Ucrainei - Frontiera de Vest.

Polițiștii de frontieră au informat despre situația de la punctele de control cu statele vecine la ieșirea din Ucraina la situația din dimineața zilei de 14 aprilie.

Potrivit polițiștilor de frontieră, nu există cozi la punctele de control la intrarea în: Republica Moldova, România, Slovacia.

Cele mai mari cozi la plecarea din Ucraina se observă la punctul de control "Krakovets" la granița cu Polonia. Acolo se află 20 de mașini și 7 autobuze. O coadă din 9 autobuze s-a format la punctul Shegini. 10 autobuze așteaptă plecarea la Rava-Ruska.

La alte puncte de control de la granița cu Polonia nu există cozi, inclusiv Yagodin, Ustilug, Ugrinov, Grushev și Smolnitsa.

În direcția Ungariei la punctul de control Tisa așteaptă plecarea 14 autobuze. Nu există cozi nici la punctele "Zvonkovoe", "Kosino", "Luzhanka "și "Vilok".

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав