COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

La Hîncești ar putea fi deschis un parc industrial

La Hîncești ar putea fi deschis un parc industrial

Un nou parc industrial ar putea fi deschis la Hîncești. Acesta va contribui la dezvoltarea infrastructurii și crearea locurilor noi de muncă în zonă. Subiectul a fost discutat de către Igor Dodon și primarul de Hîncești, Alexandru Botnari.

“Am menționat că aceste proiecte se încadrează în politica de relansare economică a țării noastre și vor fi susținute integral de către actuala conducere a țării”, a declarat Igor Dodon, după întrevedere.

Președintele a salutat intențiile conducerii orașului de a organiza în luna mai, curent, un forum economic regional cu participarea agenților economici din toate raioanele adiacente, care ar avea drept scop evidențierea oportunităților de dezvoltare a regiunii.


În vizita de lucru, la Hîncești, Igor Dodon a discutat și cu agricultorii. Șeful statului i-a anunțat despre intenția celor mai mari companii de produse petroliere din Moldova de a oferi o reducere la combustibil pentru lucrările agricole de primăvară.

Amintim că prețul la motorină va scădea cu pînă la 8%. De reducere vor beneficia doar agricultorii din Republica Moldova. O discuție în acest sens a avut loc între șeful statului Igor Dodon cu liderii celor mai mari trei importatori de produse petroliere din Republica Moldova, care controlează împreună aproximativ 70-80% din piața de combustibil din țară.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load