COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

La frontiera moldo-ucraineană își reiau activitatea două puncte de trecere

La frontiera moldo-ucraineană își reiau activitatea două puncte de trecere

În conformitate cu Dispoziția nr.15 din 8 aprilie 2020 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, activitatea punctelor de trecere a frontierei moldo-ucrainene „Ocnița - Sokireanî” și „Larga – Kelmențî” va fi restabilită.

Începînd cu ziua de vineri, 10 aprilie, ora 08:00, traficul prin cele două puncte de trecere a frontierei va fi reluat în condiții normale, atît pentru călători, cît și pentru transportatorii de mărfuri.

În acest fel, autoritățile naționale își propun să faciliteze și să fluidizeze transportul rutier de mărfuri la frontiera moldo-ucraineană.


Atenționăm că punctul de trecere a frontierei „Larga-Kelmențî” nu dispune de post de inspecție al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, astfel că mărfurile supuse controlului de către ANSA vor fi vămuite la PTF „Otaci-Moghiliov-Podolsk” sau PTF „Ocnița - Sokireanî”.

În contextul situației epidemiologice din regiune, vă îndemnăm înainte de a planifica călătoria să vă informați din surse oficiale despre punctele de trecere a frontierei deschise traficului.

Astfel, pe pagina oficială a Poliției de Frontieră puteți vizualiza harta punctelor de trecere active și închise: http://www.border.gov.md/index.php/ro/harta-punctelor-de-trecere

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load