Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1121

La Cîrnăţeni, raionul Căuşeni, a fost inaugurat un nou stadion

13 sep. 23:00   Societate
1093 0

Un nou teren sportiv a fost inaugurat ieri în satul Cîrnăţeni, raionul Căuşeni, transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

Stadionul a fost construit în centrul localităţii, fiind vorba despre o investiție efectuată cu ajutorul Biroului politici de reintegrare în conlucrare cu autoritățile publice locale. Stadionul pentru minifotbal, handbal, volei și tenis, a fost construit în urma unei solicitări din partea Consiliului local de tineri, care a analizat necesitățile sătenilor și a venit cu demersuri către autorități de a crea condiții de desfășurare a activităților sportive în aer liber.

„Astfel, după aproape un an de așteptare, copiii din satul Cîrnățeni au parte de un stadion sportiv modern, accesibil pentru fiecare. Mulţumim tuturor care au contribuit la realizarea acestui proiect, Consiliului local al tinerilor, pentru participare activă în organizarea evenimentului de deschidere, care a întrunit Starturi Vesele și un meci de fotbal, unind tineri din mai multe localități ale raionului Căușeni”, scrie Primăria Cîrnăţeni.Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав