COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

La Chișinău va fi organizat un iarmaroc cu produse agricole

14 aug. 11:37   Societate
2583 0

Iarmarocul se va desfășura în perioada 15 august - 1 noiembrie la Piața Avicolă.

La Piața Avicolă din strada Cărbunarilor, 9, din capitală va fi organizat un iarmaroc cu produse agricole de sezon, inclusiv struguri și accesorii pentru vin. Iarmarocul se va desfășura în perioada 15 august - 1 noiembrie. O dispoziție în acest sens a fost semnată de viceprimarul capitalei, Olga Ursu, transmite IPN.

Potrivit dispoziției, agenților economici li se permite să desfășoare activitatea comercială în teritoriul Pieței Avicole, fără depunerea notificării privind inițierea activității de comerț.

Întreprinderea municipală „Piața Centrală”, în gestiunea căreia se află Piața Avicolă, va asigura organizarea locurilor speciale amenajate pentru comercializarea mărfurilor conform tematicii iarmarocului, cu respectarea măsurilor de protecție și prevenirea răspândirii COVID-19.

La fel, întreprinderea va asigura respectarea ordinii publice, salubrizarea amplasamentului pe toată perioada desfășurării iarmarocului, precum și încasarea taxei zilnice pentru locurile de comerț, conform tarifelor aprobate de Consiliul municipal Chișinău.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X