COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

La Chișinău va fi lansată o carte despre finanțarea ONG-urilor din Moldova

25 sep. 2020,, 14:44   Societate
1971 1

În Republica Moldova sînt ONG-uri care doar în patru ani au primit zeci de milioane de euro din afara țării pentru a denigra președintele țării și echipa sa. În cîteva zile, pe piața mediatică din Moldova va fi lansată o carte cu date concrete despre cînd, cît și de unde au primit aceste ONG-uri banii.

Igor Dodon a declarat, în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”, că ediția a fost pregătită de deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, care va fi o adevărată bombă mediatică.

”Recent, am citit o lucrare foarte bună, deputatul nostru Bogdan Țîrdea a pregătit o carte de vreo 800 și ceva de foi despre activitatea ONG-urilor în Republica Moldova. Foarte interesantă. Cred că în două săptămîni o va prezenta public. Sunt ONG-uri care în patru ani au primit zeci de milioane de euro din afara țării și care se ocupă doar cu denigrarea noastră. În lucrare vor fi indicate toate datele: cînd, cît și de unde au primit bani aceste organizații. Cred că va fi o bombă mediatică foarte interesantă. Noi vom înțelege foarte clar, unii spun de influența externe, acolo se vede clar cine și pentru cine lucrează”, a spus președintele.

Șeful statului susține că cu așa gen de ONG-uri nici nu ai nevoie să ai staff electoral.

”Unor oponenți de-ai mei nu le trebuie staff electoral. Lor le trebuie cîteva mii de ONG-uri, care primesc bani din extern, le fac campanie electorală, în fiecare zi se ocupă doar cu denigrarea noastră și îi ridică în slăvi pe alții”, a declarat Dodon.


Președintele a mai spus că aceștia sînt inclusiv oponenții săi politici, care și-au pus ca scop doar lupta politică cu Dodon.

”Știm cine, știm conturile false, știm conturile care sînt gestionate din afara țării, știm ce ONG-uri se ocupă cu asta”, a declarat președintele țării.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X