X 
Criza energetică stiri: 1608
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3390

La Chișinău a fost sărbătorită Ziua comemorării

27 sep. 16:49   Societate
1584 0

Astăzi, Ambasada Republicii Azerbaidjan din Moldova a cinstit memoria tuturor eroilor care au murit pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială a țării.

Evenimentele dedicate comemorării a doi ani a conflictului armat dintre Armenia și Azerbaidjan au început cu o depunere de flori la placa comemorativă instalată la ambasada azeră de la Chișinău.

”Astăzi ne plecăm din nou capurile în fața memoriei eroilor noștri, care au murit în cel de-al doilea război din Karabah, Allah să le odihnească sufletele. Martirii vor rămîne mereu în inimile noastre”, se arată într-un mesaj al ambasadorului azer din Republica Moldova, Gudsi Osmanov.

După ceremonia de depunere a florilor, a avut loc o conferință dedicată memoriei celor căzuți în cadrul conflictului militar, la care au luat parte Asociația studenților azeri din Moldova și Centrul pentru Cooperarea Tinerilor.

Participanții au vorbit despre importanța încheierii unui pact de pace care ar aduce beneficii atît pentru partea azeră, cît și pentru cea armează.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав