COVID-19 în MOLDOVA

La ce etapa sînt lucrările de construcție a drumului de ocolire a satului Troița Nouă

La ce etapa sînt lucrările de construcție a drumului de ocolire a satului Troița Nouă

Drumul de ocolire a satului Troița Nouă din raionul Anenii Noi este în plin proces de construcție. Mersul lucrărilor pe acest segment de drum a fost inspectat, astăzi, de ministrul Economiei și Infrastructurii, Sergiu Railean.

Potrivit reprezentantului companiei „Rutador”, lucrările de construcție au început în iunie 2019 și conform termenilor contractuali, acestea urmează să se finalizeze la sfîrșitul anului curent.

Pînă la acest moment, pe sectorul de drum au fost efectuate lucrări de decapare a pămîntului vegetal, lucrări la terasamente, executarea stratului hidroizolant cu material geosintetic, construcția podelelor tubulare, lucrări parțiale de construcție a podului, precum și lucrări de transfer a rețelei electrice.


Ministrul Railean a afirmat că săptămînal va inspecta lucrările de reparație și de construcție a drumurilor din țară, pentru a monitoriza implementarea Programului „Drumuri Bune pentru anul 2020”, calitatea lucrărilor și a interveni în soluționarea problemelor survenite în acest proces.

Menționăm că, sectorul de drum are o lungime de 6,6 km, iar valoarea contractului este de circa 128 mln lei.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load