Criza energetică stiri: 774
Preşedintele stiri: 3231
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

La Căușeni va avea loc un maraton de vaccinare

22 iul. 2021,, 13:34   Societate
1892

Un Maraton de imunizare anti-COVID-19 va avea loc la Căușeni, sîmbătă, 24 iulie. Autoritățile anunță că vor fi disponibile 6 tipuri de vaccin.

Evenimentul este organizat de IMSP CS Căușeni, IMSP SR „Ana și Alexandru” cu suportul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Consiliul raional Căușeni și Primăria or. Căușeni.

Maratonul va avea loc în localul Centrului sportiv multifuncțional (vizavi de Consiliul raional Căușeni) or. Căușeni, str. Eminescu, 29/A.

Autoritățile anunță că sînt invitați toți doritorii de a se vaccina împotriva infecţiei COVID-19, indiferent de localitatea în care locuiesc, în intervalul orelor 08.00 – 17.00.

Vor fi disponibile următoarele feluri de vaccin anti-COVID-19:


PUBLICITATE

1. Pfizer BioNTech

2. Johnson & Johnson

3. AstraZeneca

4. Sputnik V

5. Sinovac

6. Sinopharm

Reamintim că vaccinarea antiCOVID-19 în Republica Moldova este una benevolă, potrivit ultimelor informații cetățenii nu se grăbesc să se imunizeze din diferite motive, printre care, frica de vaccin și adesea imposibilitatea de a alege vaccinul cu care să fi imunizați.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав