TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

La Briceni a fost încătușat un bărbat care ar fi agresat un polițist

Procuratura Generală anunță plasarea în arest la domiciliu, pentru 20 de zile, la cererea procurorilor, a unui bărbat cu vîrsta de 35 de ani din Larga, Briceni, care a aplicat violența asupra unui ofițer la Poliției de Frontieră, atunci cînd a fost oprit de acesta, scrie Noi.md.

Încheierea a fost emisă de Judecătoria Edineț, sediul Briceni, în seara de joi, 4 decembrie curent. Dacă va fi găsit vinovat de această faptă, în baza probelor prezentate de procurori, învinuitul riscă pedeapsa cu amendă 67.500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 180 de ore, sau cu închisoare de pînă la 2 ani.

Amintim, în noaptea zilei de marți 26 noiembrie curent, acesta a fost oprit de către un ofițer principal al Direcției Echipe Mobile a Poliției de Frontieră, atunci cînd conducea un Nissan Pathfinder, în care se aflau patru pasageri. În momentul opririi, însă, în apropierea satului Cotiujeni, Briceni, acesta a aplicat intenționat violența față de ofițer, pe care l-a lovit cu ușa autoturismului și i-a provocat o echimoză.

De asemenea, acesta este cercetat și în alte cauze penale: contrabandă în valoare de peste 1.850.000 lei, conducerea mașinii în stare de ebrietate alcoolică, dar și pentru huliganism în Sectorul Poliției de Frontieră Larga din Briceni.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load