COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

La Bălți vor fi îmbunătățite condițiile pentru locatarii din Casa Veteranilor

11 oct. 16:15   Societate
1570 0

Cunoscutul om de afaceri și politician din Bălți, Nicolae Chirilciuc, care urmează să candideze pentru funcția de primar al capitalei de nord a Republicii Moldova în calitate de candidat independent, a declarat că, dacă va cîștiga alegerile, el va construi un drum spre Casa Veteranilor din Bălți, precum și va îmbunătăți condițiile pentru veteranii de acolo, transmite Noi.md.

În mesajul său video către cetățeni, el a atras atenția asupra faptului că în prezent spre Casa Veteranilor din mun. Bălți nu este construit nici un drum de acces, niciun microbuz nu poate ajunge aici și, ca urmare, veteranii nu pot fi vizitați de rude și prieteni.

"Promit că, devenind primar al orașului, vom construi aici un drum normal, decent, îi vom ajuta să creeze condiții mai bune pentru ca veteranii noștri să-și trăiască viața cu demnitate", a spus el.0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X