COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

La 70 de ani s-au apucat de afaceri: Povestea unui cuplu din Ștefan Vodă

La 70 de ani s-au apucat de afaceri: Povestea unui cuplu din Ștefan Vodă

Au lansat o afacere în sudul țării în momentul cînd s-au pensionat. Este istoria soților Malancea din Antonești, care produc paste făinoase din ingrediente bio.

Majoritatea grădinițelor și școlilor din regiune cumpără paste de la familia Malancea. Cuplul planifică să exporte marfa și peste hotarele țării. Despre cum este să lansezi o afacere de succes fiind pensionar, aflăm de la Ana Sîrbu, care a fost la fabrica din raionul Ștefan Vodă.

Soții Malancea din satul Antonești, raionul Ștefan Vodă, și-au lansat afacerea în 2002, cînd au devenit pensionari.


La moment, femeia a lăsat afacerea pe umerii bărbatului și se află pentru o scurtă perioadă de timp în vizită la nepoții săi în SUA.

După aproape 8 ani de producere a pastelor în una din încăperile propriei case, cuplul a adunat bani și a procurat o încăpere mai mare.

„Ne-am gîndit să facem o afacere mai serioasă, ne-am sfătuit cu toată familia. 80% aproape facem tăiței de casă. sînt mai lați, mai înguști, dar aceștia se întreabă cel mai tare. Moldovenii iubesc tăieții de casă”.

La fabrica de paste făinoase din Antonești lucrează 8 angajați. Timp de o zi, în fabrică sînt produse peste o tonă de paste.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load