COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 588 000   INFECTAȚI 259 108(+166)   TRATAȚI 251 741     DECESE 6250(+3)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2823
Puterea stiri: 6282
Coronavirus stiri: 7247

Krasnoselski i-a mulțumit Maiei Sandu pentru livrarea vaccinurilor în Transnistria

23 iun. 13:15   Societate
1911 0

Liderul Transnistriei, Vadim Krasnoselski i-a mulțumit Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru livrarea vaccinurilor împotriva coronavirusului în Transnistria.

El a menționat că aceasta este decizia personală a Maiei Sandu.

Reportajul cu declarația liderului Transnistriei a fost difuzat pe principalul canal de televiziune local "Первый Приднестровский". Pe site-ul canalului el a fost intitulat "Președintele a mulțumit pentru livrarea de vaccinuri".
În reportajul dedicat vaccinării împotriva coronavirusului, sînt citate fragmente din discursul lui Vadim Krasnoselski. După ce a enumerat ce vaccinuri sînt disponibile în Transnistria, el a mulțumit Maiei Sandu pentru o parte din livrări.

"Acesta este un bun exemplu de cooperare umanitară. Vă spun sincer, aceasta este decizia Doamnei Sandu, președintele Republicii Moldova. Din tot ajutorul primit de Moldova din partea structurilor străine, 10% ea alocă Transnistriei. Aceasta este decizia dumneaei, pentru ce îi mulțumesc foarte mult. Sper că această cooperare umanitară va continua", a declarat Vadim Krasnoselski.

Reamintim că vaccinarea împotriva COVID-19 în Republica Moldova este benevolă. Conform ultimelor informații, cetățenii nu se grăbesc să se imunizeze din diverse motive, inclusiv teama de vaccin, precum și imposibilitatea de a alege un vaccin pentru imunizare.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽