COVID-19 în MOLDOVA

Koncealovski: "Sînt fericit că am greșit"

Koncealovski: "Sînt fericit că am greșit"

Cunoscutul regizor rus, scenarist, producător, figură publică și politic, președintele academiei "Nika" Andrei Koncealovski a mărturisit că este foarte bucuros că a greșit și fiul său mai mare, Egor, nu a mers pe drumul pe care i l-a desenat tatăl, și după ce a studiat în marea Britanie, Egor Koncealovski s-a întors acasă și a început să facă cinematografie în Rusia, dar nu în Statele Unite, cum a vrut, inițial, Andrei Koncealovski.

Despre această istorie a relatat Andrei Koncealovski pe pagina sa de socializare, transmite Noi.md

El a spus că a divorțat de mama lui Egor, Natalia Arinbasarova, iar al doilea ei soț, Kolea Movolubski, l-a crescut pe Egor și acesta chiar îl numea tată.


"Eu nu-l vedeam prea des pe fiul meu. Dar într-o zi ne-am întîlnit și Egor mi-a spus: "Vreau să fim prieteni". Aceste cuvinte mi-au lovit direct în inimă", a scris Andrei Koncealovski.

"În acea perioadă am început din ce în ce mai des să plec din țară, Igor și cu mine vroiam să ne vedem mai mult, dar acest lucru nu se primea întotdeauna. M-am străduit ca fiul meu să poată studia în străinătate, să-l ajut să se pregătească pentru admitere. În privința lui Egor, aveam un plan: dacă locuiesc în America, atunci și el trebuie să meargă în America. Mă gîndeam așa: va termina Cambridge, va lucra la Metro Goldwin Mayer sau la studioul "20th century Fox", va deveni secretarul vreunui președinte de companie și, treptat, va obține ceva în industria cinematografică americană.
Ce fericire că Egor nu a mers pe calea pe care i-am desenat-o eu! Din anii '80, Hollywood-ul s-a schimbat catastrofal. Nu este loc acolo pentru talente originale, chiar și Scorsese, Spielberg și Coppola nu mai arată ca niște faruri pe fundalul peisajului general al cinematografiei americane.

După ce a studiat în Marea Britanie, Egor s-a întors acasă și a început să se ocupe de cinematografie în Rusia. Acest lucru e foarte important. Și sînt fericit că m-am înșelat", a subliniat renumitul regizor.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load