TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Kapushon implicat în niște ”afaceri” cu CNA

Kapushon implicat în niște ”afaceri” cu CNA

Corupţia e o maladie şi fiecare dintre noi trebuie să se implice pentru a salva societatea de consecinţele ei. Este mesajul transmis de Kapushon elevilor şi cadrelor didactice din Orhei. Rapperul a desfăşurat, alături de angajaţi ai CNA şi voluntari anticorupţie, „O lecţie de integritate" în cadrul căreia i-a îndemnat pe tineri să nu tolereze ilegalităţile la care sînt martori, scrie Noi.md.


Participanţii au audiat mai multe piese din repertoriul interpretului, inclusiv cea mai recentă - „Dacă ai dat, dacă ai luat", care conţine un puternic mesaj anticorupţie.


Elevii l-au întrebat pe Kapushon despre creaţia sa, dar şi despre principiile în care acesta se călăuzeşte. Participanţii care au acordat cele mai ingenioase şi interesante întrebări s-au ales cu premii din partea artistului.


În luarea sa de cuvînt, Ion Pruteanu, şef de direcţie la CNA, a vorbit despre importanţa prevenirii corupţiei şi despre mecanismele de semnalare a cazurilor de dare şi luare de mită.


Campania „O lecţie de integritate de la Kapushon" s-a desfăşurat pe parcursul lunilor noiembrie-decembrie curent în mai multe licee, colegii şi universităţi din ţară. Activitatea a fost organizată de PNUD şi Centrul Naţional Anticorupţie.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load