COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Jurnalist: Un deputat pe numele Finul tare ar vrea să mă deporteze în Turcia

Jurnalist: Un deputat pe numele Finul tare ar vrea să mă deporteze în Turcia

Jurnalistul Vitalie Sprinceanu, într-o postare pe pagina sa de facebook, spune că Adrian Candru ar vrea să îl deporteze în Turcia.

”Un deputat pe numele Finul (cunoscut și ca Andrian Candu) tare ar vrea să mă deporteze în Turcia...
L-am rugat să propună o inițiativă legislativă în acest sens că tot toacă ruble publice degeaba în parlament, a scris acesta în postare.

Jurnalistul spune că îi înțelege frustrarea lui Candu, iar asta dat fiind faptul că fracțiunea Partidului Democrat nu fac altceva decît să încurce lucrurile în parlament.


”Vechea conducere a partidului e pe fugite, primarii aduși cu forța în partid fug ca iepurii din partid, guvernarea actuală e pe cale de a demonta în 3 luni tot ce a făcut PD în vreo 3 ani, inclusiv chestiile bune și democrații, cu tot cu 10 posturi de televiziune, bloggeri, organizație de tineret, trolli și balaboli, Țuțu și Harghel - nici măcar nu îndrăznesc să cîrîie dapu să protesteze - și vrea omul să fie activ. Măcar pe facebook”, a mai scris Sprinceanu.

Jurnalistul spune că are un vis legat de Andrian Candu: ”să fac cu el un interviu despre statul social în Moldova. El să fie la penitenciarul 13 sau la închisoarea de la Lipcani și eu să merg la el să fac interviu din vreo celulă răcoroasă”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load