COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Judecătoria, la solicitarea FSB, i-a limitat lui Țurcan perioada de familiarizare cu dosarul privind spionajul împotriva Rusiei

Judecătoria, la solicitarea FSB, i-a limitat lui Țurcan perioada de familiarizare cu dosarul privind spionajul împotriva Rusiei

Judecătoria Lefortovo din Moscova a satisfăcut parțial demersul Serviciului Federal de securitate (FSB), care a cerut stabilirea unui anumit termen de a lua cunoștință cu materialele dosarului pentru fosta membră a comitetului de conducere al companiei "Inter RAO" Karina Țurcan, acuzate de spionaj împotriva Federației Ruse în favoarea Moldovei.

Despre aceasta a anunțat pentru TASS serviciul de presă al instanței.

"Prin hotărîrea judecătoriei regionale Lefortovo din orașul Moscova din 24 iulie 2020, a fost stabilit termenul pentru ca acuzata Țurcan K. V. și apărătorul ei Smirnov E. E. să ia cunoștință cu materialele cauzei penale – de pînă la 30 iulie anul 2020", a spus purtătorul de cuvînt al curții Xenia Pervovlasenco.


Examinarea demersurilor de anchetă efectuate de FSB și a plîngerilor apărătorilor se desfășoară în regim închis în legătură cu secretul cauzei.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load