Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Judecătoria Edineț va avea un nou președinte

9 noi. 2021,, 11:30   Societate
1785

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii au aprobat în ședința de astăzi, 9 noiembrie candidatura magistratei Lilia Țurcan la funcția de președintă la Judecătoria Edineț.

Lilia Țurcan a fost numită în funcție pe un termen de patru ani. Aceasta a fost singura care a depus cerere pentru ocuparea funcției.

„Se propune președintelui țării numirea în funcția de judecător al Judecătoriei din Edineț, Lilia Țurcan”, a declarat Musteață, notează Noi.md cu referire la tv8md.

Noua președintă a Judecătoriei Edineț, din 1994 a ocupat în funcția de judecător la Judecătoria raională Dondușeni, pe un termen de 5 ani. În anul 2003 i-a fost conferit gradul trei de calificare a judecătorului, în anul 2004 a fost numită în funcția de judecător, pînă la atingerea plafonului de vîrstă, iar în anul 2010 a fost numită în funcția de președinte al Judecătoriei Dondușeni, pe un termen de patru ani.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав