X 
Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

Jaf comis în sectorul Botanica, surprins de camerele de supraveghere

19 noi. 2021,, 16:30   Societate
3494 4

Un bărbat a fost reținut la scurt timp după comiterea unei infracțiuni, de către ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Botanica de comun cu polițiștii din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf. Acesta s-a dovedit a fi în vîrstă de 37 de ani, anterior judecat pentru comiterea diferitor genuri de infracțiuni.

Suspectul, la data de 17 noiembrie, în timp ce se afla într-un magazin amplasat pe bd. Decebal, profitînd de neatenția unei doamne, în mod deschis a sustras o bancnotă de 500 de lei. La fața locului polițiștii au stabilit că din buzunarul femeii în vîrstă de 71 de ani, a căzut bancnota cu nominalul de 500 de lei, pe care suspectul a ridicat-o. La solicitările femeii de a-i întoarce banii, bărbatul a refuzat, dînd dovadă de un comportament violent și amenințînd cu răfuiala fizică, dupa care a fugit de la locul comiterii infracțiunii.

Acțiunile bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului.

În cadrul acțiunilor procesual penale întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, au fost acumulate toate probele ce îi demonstrează vinovăția. Suspectul și-a recunoscut vina.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție și este cercetat penal pentru jaf. Conform legislației penale în vigoare, pentru fapta comisă el riscă pînă la 7 ani de închisoare.0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий