Criza energetică stiri: 1465
Cutremure stiri: 275
Preşedintele stiri: 3379

Iurie Roșca: ”Totul se îndreaptă cu pași vertiginoși către un nou gulac planetar”

24 noi. 12:00   Societate
3956 0

Năpasta care se rostogolește asupra noastră este atît de atipică și uriașă, respingem realitatea, pericolele care ne pasc și preferăm să trăim într-un univers artificial.

Declarația aparține fostului deputat, Iurie Roșca, notează Noi.md.

Într-un video publicat pe pagina sa de facebook, fostul deputat spune în condițiile în care se cere digitalizarea banilor, în viitorul apropiat banii care îi facem nu ne vom mai aparține, iar cei care conduc lumea vor decide pentru noi cum îi vom cheltui.

”S-a anunțat la nivel oficial, Banca de reglementări Internaționale cu sediul în Elveția. Din 2023 dăm drumu la moneda digitală, banul de hîrtie transmite viruși, Covid-9, Omicron, Variola Maimuței, că se finanțează contrabanda de droguri, de arme ș.a. Acum, circulă pe internet un filmuleț care arată că pînă acum dacă cheltuia 100 de dolari, nimeni nu a știut, acum orice cumpărare va fi cunoscută imediat de banca centrală. Iar o expertă americană care comenta acest fragment spunea: Vreau să iau benzină, sau motorină, ți se spune nu, gata ai consumat cantitatea pentru această lună. Prin urmare, prin introducerea acestor monede digitale, către mijlocul anului viitor nu vom mai fi în condițiile în care sîntem astăzi și toate rezervele noastre praful se va alege din ele dacă nu le vom depune la bancă, iar banii care sînt ai tăi nu vor mai fi ai tăi”, a spus Roșca.

Potrivit lui, asta înseamnă sfîrșitul libertății, sfîrșitul omului de la oraș.


”Prin urmare, revin la apelul pe care vi l-am formulat nu o singură dată, ștergeți-o din orașe cît încă nu e tîrziu, faceți rezerve de tot de ce mai puteți face rezerve, o parcelă de pămînt, resurse de apă, lemne, cărbune și pregătiți-vă de supraviețuire în condiții dificile, cine nu va reuși să se deparaseze de confortul care i-l asigură orașul o va păți cam cum o pățesc acum bieții Ucraineni care stau fără apă, fără energie electrică. Gîndește-te ce ve-i face tu la oraș cînd nu ve-i avea bani și nu ve-i pute cumpăra nimic de haleală. Banii pe care îi ve-i cîștiga nu vor fi la dispoziția ta, îi ve-i putea gestiona doar în anumite condiții: te-ai lăsat cipat prin injecții, te-ai lăsat adormit de propaganda televizată, ai acceptat scenariul de trecere în meta-universul pus la cale de cei de sus. Dragii mei, năpasta care se rostogolește asupra noastră este atît de atipică și uriașă, respingem realitatea, pericolele care ne pasc și preferăm să trăim într-un univers artificial”, a declarat Iurie Roșca.

În concluzie, fostul politician spune că puțini observă că dincolo de controversele acestea toate țările lumii răspund acelorași comandamente, toate sunt deacord să facă jocul cultei mondiale a OMS, ONU, G20 și altele.

”Totul se îndreaptă cu pași vertiginoși către un nou gulac planetar, digital, electroni, tehnologic. Vrei să fii liber, fugi la țară”, spune Roșca.

De menționat că o lege care propune digitalizarea euro va fi introdusă în Parlamentul European la începutul lui 2023, potrivit ministrului de finanțe al Uniunii Europene.

La o conferință fintech, șeful financiar al CE, Mairead McGuinness, a dezvăluit oficial considerația formală a UE asupra legislației euro digitale. Comisarul pentru Servicii Financiare a declarat: „Intenția noastră este să prezentăm o legislație la începutul anului 2023. În următoarele săptămâni, va avea loc o consultare legislativă direcționată”.

Banca Centrală Europeană (BCE) experimentează deja modele și tehnologii digitale euro, cu un prototip care urmează să fie lansat la sfârșitul anului 2023. Este necesar acordul guvernatorilor zonei euro dacă urmează să fie introdus un euro digital. Dacă își dau aprobarea, euro digital ar putea fi în circulație până în 2025.

12
2
0
4
22

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

După remanierile de cadre din guvern, situația
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав