Criza energetică stiri: 1529
Cutremure stiri: 275
Preşedintele stiri: 3383

Iuri Harmelin a primit postum Premiul ”Staturile Comunității”

9 dec. 2020,, 17:50   Societate
6880 0

Pentru contribuția în cultură și artă, premiul "Starurile Comunității" (Звезды Содружества) în acest an a fost acordat postum regizorului Iurie Arcadievici Harmelin - fondatorului și conducătorului artistic al teatrului dramatic de stat pentru tineret "De pe strada Trandafirilor", relatează Noi.md

Anunțul a fost făcut de către Reprezentanța Rossotrudnicestvo în Moldova, povestind despre ceremonia solemnă de înmînare a Premiilor laureaților Premiilor "Starurile Comunității" și "Comunitatea debuturilor".

"Starurile Comunității" - Marele Premiu al Comunității Statelor Independente pentru cele mai înalte realizări în sfera umanitară.

De menționat că visul principal al lui Iurie Arcadievici Harmelin, care a decedat pe 8 august, a fost finalizarea construcției propriei clădiri a Teatrului Dramatic de stat pentru tineret "De pe strada Trandafirilor", pe care l-a fondat și al cărui conducător artistic permanent a fost.

El a vorbit despre acest lucru în numeroasele sale interviuri, păstrînd încrederea că, datorită sprijinului autorităților, acest proiect va fi în cele din urmă realizat cu succes.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав