COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Iubirea l-a împins să încalce legea (VIDEO)

Iubirea l-a împins să încalce legea (VIDEO)

Un moldovean de 32 de ani a încercat pentru a doua oară să treacă ilegal frontiera de stat, însă a avut nenorocul să fie prins de vameși, scrie Noi.md.

Polițiștii de frontieră l-au reținut pentru șirul de ilegalități comise atît pe teritoriul Republicii Moldova, dar și în Ucraina. Reținerea acestuia a avut loc în orașul Ștefan Vodă, în timp ce tînărul încerca să-și schimbe locația.

Potrivit anchetei, acesta este cercetat în cadrul a mai multor cauze penale pentru tentativă de trecere, dar și trecere ilegală a frontierei moldo-ucrainene.


La audieri, persoana a declarat că nu are acte de identitate, mai mult decît atît el nici nu le poate perfecta, din cauza proceselor penale inițiate pe numele său. Ultima sa ilegalitate a fost înregistrată în luna noiembrie 2019, pentru încălcarea frontierei de stat, atunci pe numele lui i-a fost aplicat deport. Totodată acesta a spus că vrea să ajungă în Ucraina pe motiv că este așteptat de concubină.

În prezent, persoana este reţinută pentru 72 de ore și se află în izolatorul IP Căușeni. Bărbatul riscă o amendă în mărime de pînă la 400 unităţi convenţionale sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load