COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1042)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6578(+9)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6594

Irina Tarasiuc: El m-a făcut dependentă de asta

17 iul. 10:00   Societate
4485 0

Pe portalul Noi.md a fost lansată următoarea ediție a proiectului „Sînt mamă”.

De data aceasta, gazda emisiunii Nata Boboc, interpretă, prezentatoare radio și TV și mamă cu mulți copii, a abordat în cadrul programului subiectul unui copil greu de controlat.

Motivele unui astfel de comportament al copiilor a ajutat-o să înțeleagă invitata emisiunii, celebra interpretă Irina Tarasiuc - Covalschi din formația LUME, mama a trei copii. Ea a vorbit despre beneficiile și presiunile maternității, secretul relațiilor de familie armonioase, responsabilitățile în familie, despre fericirea de a avea și de a crește trei copii, problemele existente și dificultățile în educație, a dat multe sfaturi utile pentru menținerea relațiilor armonioase în familie etc.

În cadrul emisiunii participă și psihologul clinic, de copii și perinatal, absolventă a Institutului Canadian de Gestalt și Psihodramă, Natalia Șoșeva, precum și astrologul, profesorul și consultantul Centrului de Cercetări Astrologice ASTROURANIA, Alla Rudac.

Noul proiect Noi.md „Sînt mamă” a fost lansat pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului.


În cadrul noului proiect al portalului Noi.md vor fi difuzate emisiuni educaționale dedicate în primul rînd femeilor - și nu numai.

Reprezentanți din domeniul medicinii și educației, psihologi, astrologi, politicieni, artiști, precum și alte personalități cunoscute din țară ne vor ajuta să înțelegem greutățile și farmecele acestei munci voluntare, fără odihnă, neplătite, cu prestigiosul nume „Sînt mamă”.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽