Criza energetică stiri: 1563
Cutremure stiri: 275

Iresponsabilitate în trafic: Un șofer prins beat la volan

27 sep. 17:00   Societate
1446 0

Un bărbat de 29 de ani din Orhei s-a ales cu dosar penal, după ce a urcat în stare de ebrietate la volan, punînd în pericol atît propria viață cît și a celorlalți participanți la traficul rutier.

Incidentul a avut loc luni, 26 septembrie, după ora 23:00, în timp ce un echipaj al Inspectoratului de poliție Orhei a observat că la intersecția străzilor M. Eminescu cu V. Lupu, șoferul unui automobil de marcă Hyundai, a ignorat cerințele indicatorului p. 3.20.2 (virarea la stînga interzisă).

Șoferul, fiind supus testării alcoolscopice, aparatul Drager a arătat o concentrație de 0.82 mg/l alcool în aerul expirat.

Autovehiculul a fost dus la parcarea specială, iar bărbatul urmează a fi cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate avansată, pentru care riscă muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Poliția amintește că nerespectarea regulilor de circulaţie şi neadaptarea conduitei la condiţiile de trafic de către unii conducători auto, pot fi factori de risc care pot genera o creştere a numărului de accidente rutiere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав