X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Ion Munteanu a depus cerere de participare la concursul pentru funcția de procuror general

23 feb. 17:50   Societate
1717 0

Procurorul general interimar, Ion Munteanu, a depus la Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) cereri în contextul concursului pentru selectarea candidatului la funcția de procuror general la care a participat pentru funcție deplină.

Acestea urmează să fie examinate de membrii CSP în ziua de luni, 26 februarie curent, o dată cu aprobarea rezultatelor concursului public pentru selectarea candidatului la funcția de procuror general, transmite realitatea.

Într-un comentariu pentru ZdG.md, Ion Munteanu a precizat că a depus la CSP două cereri, una prin care a cerut eliberarea copiilor fișelor de evaluare a candidaților, completate de membrii CSP, iar a doua – publicarea lor pe site-ul CSP. Procurorul general interimar a menționat că nu are niciun dubiu referitor la „corectitudinea acordării punctajului”.

„Solicit eliberarea copiilor fișelor de evaluare a membrilor CSP în raport cu mine, precum și a celorlalți candidați și publicarea acestora pe sursele publice. Vreau să fie făcută publică acordarea notelor către candidații la funcția de procuror general de către membrii CSP (…). La moment nu am niciun fel de dubiu despre corectitudinea acordării punctajului, doar vreau să mă conving că punctajul este acordat corect, echivalent în raport cu celelalte medii acordate de către ceilalți membri. Doar vreau să mă conving că lucrurile sunt exact așa cum au fost anunțate din toate punctele de vedere. Nu intenționez să contest. Sunt în regulă cu rezultatele anunțate de CSP”, a declarat Ion Munteanu.

1
0
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?