Preşedintele stiri: 3024
Puterea stiri: 6957

Invazia puricilor la Botanica

29 iul. 08:00   Societate
5826 0

Locuitorii mai multor case de pe strada Independenței din sectorul Botanica al capitalei se plîng de invazia puricilor.

Despre aceasta ne-a scris la adresa redacției un cititor al Noi.md. El a spus că în urmă cu o săptămînă a apărut o mare problemă cu puricii în casa lui, precum și în casele vecine.

Puricii de la subsol au umplut întreaga casă, ei sar pe picioare imediat ce pășești pragul casei. Bărbatul a mai spus că oamenii au apelat la autorități, după care a fost dezinfectat subsolul casei.

Cu toate acestea, chiar și după lucrările efectuate de autorități, problema nu a dispărut, mai mult decît atît, puricii s-au urcat în apartamentele chiriașilor, în special pe balcoane. Acum a devenit imposibil să ieși pur și simplu pe balcon, deoarece insectele atacă imediat și încep să muște. Locuitorii casei au început să lupte singuri în apartamentele lor cu ajutorul diferitor soluții, inclusiv cu ajutorul diclorvilor, care au ajutat doar parțial, astfel încît problema nu a fost rezolvată.

Locuitorii unor scări invită deja companii private pentru dezinfectare. Mai mult, această problemă a afectat și casele vecine, comunică cititorul noi.md.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X